tek

1. mun maca jadi beuki jauh,
kiih beuki
ngadeukeutan
2. baheula mah sare na pahareup2, geus
kolot mah patonggong-tonggong 3. baheula resep make minyak wangi,
ayeuna make minyak angin (babari asup
angin gkggkgk..)
4. baheula mun ‘kituan’ bisa 12 kali tina
sabulan, ayeuna mah can puguh sabulan
sakali ge.., (rempong deh yey…) 5. baheula gampang mun hayang heuras
teh, ayeuna mah lila pisan mun hayang
heuras teh.., (kudu ditiupan heula sigana
mah…, hahaayyy!!)
6. baheula mah sok ngaheotan awewe nu
ngaliwat, tapi ayeuna mah paling ngaheotan manuk
7. baheulana kencing asin ayeuna kencing
manis. (wkakakak…panyakit kolot)
8. Baheula ngadaharan nu ngeunah,
ayeuna karesepna ngadaharan obat
9. baheula sok ngorbankeun kesehatan demi kakayaan, ayeuna mah ngorbankeun
kakayaan supaya bisa sehat

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s